زن جوان؛ دختر تلگرامی، زندگیم را از من گرفت
جوان نیوز: زن 38 ساله روی پلههای دادگاه های خانواده ونک نشسته بود و گریه میکرد این زن در حالی که بغض راه گلویش را بسته بود از زندگی مشترک چندین ساله با همسرش گفت: 14 سال پیش در دانشگاه با همسرم آشنا شدم هردو کارشناس رشته مدیریت دولتی بودیم او هم دانشجو بود و هم کارمند یک شرکت خصوصی برای شروع زندگی خیلی اوضاع مالی خوبی نداشت اما من او را دوست داشتم و خانواده ام نیز از محمد خوششان آمده بود به همین خاطر وقتی به خواستگاری ام آمد به او جواب مثبت دادم و برای مراسم ازدواجمان تدارک دیدم. وی افزود: خوب به یاد دارم که روز عروسیمان با محمد عهد بستیم همیشه به یکدیگر وفادار باشیم اما...
مریم در حالی که خاطرات گذشتهاش را مرور میکرد، ادامه داد: اوایل زندگی مان خیلی سختی کشیدیم با اینکه همیشه در خانهمان شرایط و امکانات رفاهی و مالی خوبی داشتم و شرایط زندگی مشترکم کمی برایم مشکل بود اما به خاطر اینکه محمد و زندگیمان را دوست داشتم تحمل کردم و میگفتم باید زندگی را با هم ساخت و به همین خاطر من هم در یک شرکت استخدام شدم تا با همسرم باشم و به او کمک کنم. وقتی دخترمان به دنیا آمد خوشبختیمان کامل شد همه چیز عالی بود به مرور زمان صاحب خانه و خودرو و زندگی شده بودیم همه حسرتمان را میخوردند ولی یک نرمافزار در گوشی همسرم زندگی چندین ساله مان را زیرو رو کرد.
روز و شب محمد شده بود تلفن، تلفن و تلفن. دیگر باهم حرفی نداشتیم بزنیم دخترمان تا شب بیدار میماند تا پدرش را ببیند اما وقتی هم می آمد سرش به تلفن و دوستهای اینترنتیاش گرم بود خسته شده بودم ولی سکوت میکردم شاید همه چیز درست شود اما در کمال ناباوری یک روز محمد گوشی همراهش را به سمتم گرفت و عکس یک دختر 30 ساله را به من نشان داد و در برابر بهت و حیرتم گفت ببین بهتر از تو هستند که مرا میخواهند دیگر تو را نمیخواهم و باید از هم جدا شویم شوکه شده بودم و نمیدانستم چه کنم که درخواست طلاق وقتی به دستم رسید فهمیدم همه چیز جدی است.
این زن گریان گفت: حالا با پرداخت توافقی مهریه 1000 سکهام از سوی محمد او من و دخترمان را ترک کرد و برای همیشه از زندگی مان بیرون رفت. ای کاش هنوز هم شرایط مالیمان خوب نبود اما با صمیمیت زندگی میکردیم به دور از هر تلفن همراه و شبکه مجازیای.
بنابراین گزارش این زن و مرد پس از 14 سال زندگی مشترک با رأی قاضی عموزادی از شعبه 268 دادگاه ونک به صورت توافقی از هم جدا شدند.
قاضی عموزادی با هشدار به خانوادهها گفت: اگر خانوادهها بتوانند از هر امکاناتی بخوبی استفاده کنند هرگز پایه زندگیها به این سادگی فرو نمیریزد شبکههای اجتماعی و فضای مجازی هیچوقت جای خانواده و دنیای واقعی را نمی گیرد با علم و آگاهی و آموزش خانوادهها می توانند سالم زندگی کردن را بیاموزند و با وجود گذشت سالیان زیادی از زندگی مشترک بازهم با خوشحالی و سلامتی زندگیشان را ادامه دهند در این صورت والدین نیز الگوی مناسبی برای فرزندانشان خواهند بود.